mmdsz

MMDSZ

mmdsz logo

Rólunk

Az egyesület célja a Magyarországon működő magyar, és a Magyarországon működő EU-s tagállamokbeli magánnyomozók szakmai érdekképviselete, érdekvédelme, az azokat érintő közgazdasági, pénzügyi, jogi és szakmai kérdésekben való állásfoglalás kialakítása, valamint annak érvényesítése.

Az egyesület céljainak megvalósítása érdekében együttműködik; a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarával, a Magyar Detektív Szövetséggel, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel, az Országos Rendőr-főkapitánysággal,valamint mindazon jogi személyekkel és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetekkel, amelyek elfogadják programmját.

Feladatának tekinti:

  • A magánnyomozók egymásközötti információs rendeszerének kidolgozását, működtetését és részükre szakmai, technikai segítség nyújtását.
  • A magánnyomozói szakma fejlődésének szolgálatát, a tudományos eredmények gyakorlatban való alkalmazásának segítését.
  • Megfelelő fórum biztosítását az egyesület tagjai részére, ismereteik bővítésére, kutatásaik segítésére, szakmai eredményeik terjesztésére, publikálására, szakmai színvonaluk emelésére, további érdekeik védelmére, érvényesítésére.

 

Az egyesület rendes tagja lehet minden magánnyomozó, aki legalább 5 éves szakmai gyakorlattal, illetve felsőfokú szakírányú végzettséggel rendelkezik, és az egyesület céljával egyetért, valamint az alapszabályt elfogadja.