2015. április 22., szerda 00:00

MMDSZ Szervezeti átalakulás

A Magyar Mesterdetektív Szövetség törvényi kötelezettségének eleget téve végrehajtotta szervezeti átalakulását egyesületté. A szervezeti átalakulás szükségessé tette az alapszabály módosítását is, amely már olvasható a honlapunkon.

Az egyesület neve változatlan maradt: „Magyar Mesterdetektív Szövetség”!

A rendkívüli közgyűlés egyúttal új tisztségviselőket választott és az egyszemélyes elnöki pozíció helyett az egyesület irányítását a továbbiakban a háromtagú Elnökség látja el.

Dávid János
elnök

A Belügyi Szemle 62. évfolyam, 2. számában megjelent cikk alább letölthető.

2012. november 14., szerda 00:00

Opten Kft.

Opten Kft.

Együttműködési megállapodás az MMDSZ és az MBKC Kft. között.

A megállapodás alább letölthető.

Együttműködési megállapodás a Szemény-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, a Magyar Detektív Szövetség és a Magyar Mester Detektív Szövetség között.

Az együttműködési megállapodást alább letöltheti.

Dr. Fischer Sándor, a TMKIK elnöke elmondta: amikor leült tárgyalni Pelsőczi Józseffel, az MMSZ elnökével, egyeztették, hogy milyen területeken tudják a két szervezet tagjai egymást segíteni.

Közös célként jelölték meg az általános érdekképviseletet, valamint az üzleti forgalom biztonságának növelését és a tisztességes piaci magatartás fontosságát.

A gazdasági nehézségek dacára is fejleszteni kell az egyéni és társas vállalkozásokat, tájékoztatni a tagkört a pályázati és hitellehetőségekről, bővíteni a gazdasági és társadalmi kapcsolatrendszert.

Az MMSZ igyekszik tagjait a kamarai rendszerbe integrálni. Előadásokat tartanak, oktatási anyagokat, szakmai publikációkat adnak közre. Rendszeresen tájékoztatják a kamarát az ágazat aktualitásairól.

A TMKIK intézményrendszerén keresztül gondoskodik arról, hogy az információk célba érjenek. Fórumokat biztosít az ágazati kérdések megtárgyalására, ismeretterjesztő előadásokat, konferenciákat, szakmai találkozókat szervez.

Mivel mindkét szervezet rendelkezik saját újsággal, azok hasábjain is közreadják a TMKIK és az MMSZ aktuális híreit, a tagok számára fontos információit.

Január 11-én, az országban elsőként kötött együttműködési megállapodást a Tolna megyei kamara a mesterdetektívek szövetségével. Dr. Fischer Sándor szorgalmazni fogja, hogy más megyék kereskedelmi és iparkamarái is hozzanak tető alá ilyen megállapodásokat, melyekből a szervezetek tagjai profitálhatnak.

Pelsőczi Józsefnek is ez a célja, mint mondta: a magánnyomozók fontos feladata a vállalkozók üzletei érdekeinek védelme, a gazdasági élet tisztasága feletti őrködés.

A megállapodás alább letölthető.

A közlemény alább letölthető.

Dávid János és Rohánszky Mihály kollégánk 2012. február 7-én voltak a Hvg szerkesztőségében és a magánnyomozói adatkezeléssel, illetve az adatvédelmi nyilvántartásba való bejelentkezési kötelezettséggel kapcsolatban megbeszélést tartottak. A megbeszélést követően a Hvg munkatársa felvette a kapcsolatot a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal, ahonnan a következő válasz érkezett:

1. oldal / 2
BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.