IX. Országos Magánnyomozói Szakmai Konferencia

Értékelés:
(0 szavazat)

Idén immár kilencedik alkalommal került megrendezésre november 21-22.-én az Országos Magánnyomozói Konferencia Agárdon a Viking Hotelben.

2012.-ben a szakmát érintő változások miatt - többek között a kötelező szakmai kamarai tagság megszűnése - nem volt lehetőség megtartani a konferenciát.

Az a lelkes, kevés számú magánnyomozó, aki ennek ellenére sem fordított hátat a szakmának és a kamarának, úgy gondolta, fontos és mindenképpen szükséges a magánnyomozók szakmai ismereteinek frissítése, bővítése, naprakésszé tétele.

A konferencián minderre lehetőség nyílt. A szervezők a szakma által elismert, neves előadókat kértek fel aktuális témákat érintő előadásokra, illetve kötetlen beszélgetésekre.

A konferencián konszenzus jött létre az SzVMSzK, a Magyar Mesterdetektív Szövetség, valamint a Magyar Detektív Szövetség között a magánnyomozó szakma egységesítése érdekében.

Köszönjük a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara budapesti, illetve Fejér megyei Szervezet kollégáinak, hogy fáradtságot és energiát nem kímélve előkészítették, megszervezték a IX. Magánnyomozó Konferenciát.

Találkozunk a X. Országos Magánnyomozói Konferencián!

Rohánszky Mihály
Magyar Mesterdetektív Szövetség Alelnök

BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.