SZVMSZK 2019 közgyűlés

Értékelés:
(1 szavazat)
A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos küldötteinek rendes évi országos küldöttgyűlését 2019. május 24.-én tartotta, a Tomori Pál Főiskola által biztosított nagyteremben.

Szövetségünk négy tagja Németh Katalin, Dávid János, Hornyik László és Rohánszky Mihály vett részt országos küldöttként a küldöttgyűlésen. Az elnökség beszámolóját Fialka György, a kamara elnöke tartotta. (Mellékelve a beszámoló).

Ezt követően Szalai Attila, gazdasági alelnök tartotta meg beszámolóját a 2018. évi mérlegről, majd ismertette a kamara 2019 évi pénzügyi tervét. A Felügyelő Bizottság elfogadásra javasolta a mérleget, valamint a pénzügyi tervet, továbbá támogatásra javasolta az éves beszámoló elfogadását. Az Etikai Bizottság elnökének, Dr. Kárpáti Gábor úrnak beszámolója folyamatosan javuló képről számolt be, megemlítve azonban a kötelező tagság hiányából adódó gyakori kompetencia problémákat.

A küldöttgyűlés hozzászólásai során képet kaptunk a megyei szervezetek munkáját akadályozó problémákról, így példaként említhető, a vagyonőri igazolványok elkészítésének rendkívül hosszadalmas idejéről, mely eredményezheti a vagyonőrök munkavesztését. A hiba a Rendőrséget terheli, sorozatosan, törvénysértően súlyos határidőcsuszások történnek részükről, melyeket a gyakorta előforduló műszaki problémákra hivatkozva igyekeznek hárítani.

Súlyos napirenden lévő probléma az aggasztóan alakuló létszám, amely hosszabb távon a kamara ellehetetlenüléséhez vezethet. Mindenkit felkért Fialka úr, lehetőségei szerint tegyen meg mindent a tagság megtartása és növelése érdekében. A nem egyszer indulatos megjegyzések ellenére a küldöttgyűlés jó hangulatú volt, a jelenlévők megfogalmazták bizalmukat a jelenlegi elnökség munkájában, a kamara jövőjében.
BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.