II. Országos Magánbiztonsági Konferencia

Értékelés:
(0 szavazat)
A Budapesti Magánbiztonsági Alapítvány 2019. május 7. – 8.-án Siófokon rendezte meg a II. Magánbiztonsági Konferenciát, mely folytatása volt a sikeres 2018 évi rendezvénynek. Szövetségünk tagjai közül örömünkre sokan vettek részt a rendezvényen, melyen Szövetségünk elnökségének tagja Rohánszky Mihály úr tartott rendkívül érdekes, értékes, a magánnyomozás jelenét és jövőjét elemző előadást.

Mint az - sajnos – az utóbbi időkben a kamarai, illetve az alapítványi ismeretterjesztő előadásokra jellemzően alig esett szó a magánnyomozásról, a magánnyomozók törvényes működésének lehetőségeiről.

Az esti, csoportos beszélgetéseken elhangzottak a pesszimista jövőképet festették fel, hiányolva a magánnyomozók tevékenységét újra szabályozó, lehetőségeinket törvényesen kiszélesítő jogszabály megalkotását. Az előadásokon érintőlegesen Dr. Janza Frigyes címzetes egyetemi tanár, tábornok úr tájékoztatta az egybegyűlteket, hogy sajnos a törvény megalkotása tovább várat magára, a törvényalkotók belátható időn belül nem kívánnak foglalkozni a munkánkat érintő Magánbiztonsági Törvény megalkotásával, annak ellenére, hogy a társadalmi és szakmai igény már évek óta napirenden tartja a jogalkotást munkánkkal kapcsolatosan.

Függetlenül az elhangzottaktól egy sikeres, jó hangulatú konferenciáról tudunk beszámolni azzal a reménnyel, hogy jövőre is megrendezésre kerül a konferencia és Szövetségünk tagjai még nagyobb létszámban tudnak majd részt venni a siófoki rendezvényen.
BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.