IX. Országos Magánnyomozói Szakmai Konferencia

Értékelés:
(0 szavazat)

Tisztelt Magánnyomozó Kollégák!

Úgy gondolom, mindenki nevében mondhatom, hogy örömünkre szolgál, hogy immáron kilencedik alakalommal rendezik meg szakmánk országos konferenciáját. E rendezvény a szakmai ismeretek bővítésén túl, lehetőséget biztosít arra, hogy a magánnyomozói szakmát gyakorló kollégák a személyes kapcsolatteremtés lehetőségével is éljenek.

Mi, akik tudjuk, hogy a kapcsolati tőke megléte szakmánkban milyen jelentőséggel bír, örömmel használjuk ki ezt a lehetőséget. Mivel munkánk során a legkevésbé sem vagyunk konkrét földrajzi helyszínhez kötve, az ország különböző részein dolgozó kollégákkal való találkozás minden esetben fontos számunkra.

Természetesen benne rejlik a szakmát gyakorló kollégákkal való együttműködés lehetősége, mely a feladatok megoldása, feldolgozása vonatkozásában csupán előnyként jelentkezhet. A szerzett tapasztalatok, megoldási módok megosztása, mind jobban elősegítik munkánk hatékonyságát, minőségi színvonalának emelését, annak elfogadását.

A magánnyomozói társadalom elsődleges feladata, hogy egységesítse a szakmát, ebben a most megrendezett, IX. Országos Magánnyomozói Konferencia ismét lehetőséget és keretet biztosít.

E helyen említem meg, hogy azon magánnyomozók, akik szakmánk legmagasabb fórumát jelentő konferenciáról távolmaradtak, a fent felsorolt előnyöktől fosztották meg magukat.

Szakmánk megismertetése, a konkrét tevékenységünkről, lett légyen az speciális adatgyűjtés, figyelés, eltűnt személyek felkutatása, kintlévőség, követeléskezelés és annak behajtása, peres és peren kívüli ügyekben történő bizonyítékok gyűjtése, a felsorolt tevékenységek sikeres végrehajtása mindannyiunk számára fontos feladat. Tevékenységünk hozzájárul a jogszabályokban megfogalmazott jogok eredményes érvényesítéséhez. A nekünk feladatot adó megbízóink számára pedig, ügyeik megnyugtató és sikeres rendezéséhez.

E helyt is köszönet illeti, az SZVMSZK Fejér megyei elnökét Kárpáti Zoltánt, valamint az SZVMSZK Országos Szervezetének Magánnyomozó Szekció vezetőjét Rohánszky Mihályt a IX. Országos Magánnyomozói Konferencia megszervezéséért valamint lebonyolításáért. 

Budapest, 2013. november 20.

Pelsőczi József
Magyar Mesterdetektív Szövetség Elnöke

BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.