A Magyar Rendészettudományi Társaság Ünnep 2019

Értékelés:
(0 szavazat)
A Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT), megalakulásának 15. évfordulója alkalmából 2019. május 23.-án a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Főépületében tartotta ünnepi közgyűlését, amelyre Szövetségünk elnöke Dávid János úr is megtisztelő meghívást kapott.

Az MRTT és az MMDSZ között 2016 óta alakult ki szoros kapcsolat annak céljából, hogy a magánnyomozók törvényes működése érdekében a szükséges törvénymódosításokra közösen fogalmazzuk meg elvárásainkat, elképzeléseinket, melyek a törvényalkotók munkáját szakmai szempontokból támogatják, segítik. Rendszeres, kerekasztal beszélgetések során kimunkáltuk azokat az irányvonalakat, definíciókat, amelyek törvénybe foglalása esetén tevékenységünk törvényes kereteit markánsabban megfogalmazták volna.

Az MRTT részéről nagy érdeklődéssel fogadták Szövetségünk két tagjának, Dávid János és Rohánszky Mihály urak szakmai, gyakorlati alapokra épülő előterjesztéseit, amelyeket a kerekasztal beszélgetések konklúzióit a belügyminiszter úrnak készített összefoglaló anyagba szinte teljes egészében megjelenítettek.

Az ünnepi közgyűlésen a magánbiztonság oktatóin és gyakorlóin kívül részt vettek azok az alapítók, akik már koruk miatt napi tevékenységben nem vesznek részt, azonban munkásságuk, életútjuk során értékes segítséget nyújtottak az MRTT munkájában. A rendezvényen elismerések átadására is sor került, továbbá különböző jubileumi kiadványokat mutattak be.
BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.