Árgus szemekkel fognak figyelni a mesterdetektívek

Értékelés:
(0 szavazat)

Dr. Fischer Sándor, a TMKIK elnöke elmondta: amikor leült tárgyalni Pelsőczi Józseffel, az MMSZ elnökével, egyeztették, hogy milyen területeken tudják a két szervezet tagjai egymást segíteni.

Közös célként jelölték meg az általános érdekképviseletet, valamint az üzleti forgalom biztonságának növelését és a tisztességes piaci magatartás fontosságát.

A gazdasági nehézségek dacára is fejleszteni kell az egyéni és társas vállalkozásokat, tájékoztatni a tagkört a pályázati és hitellehetőségekről, bővíteni a gazdasági és társadalmi kapcsolatrendszert.

Az MMSZ igyekszik tagjait a kamarai rendszerbe integrálni. Előadásokat tartanak, oktatási anyagokat, szakmai publikációkat adnak közre. Rendszeresen tájékoztatják a kamarát az ágazat aktualitásairól.

A TMKIK intézményrendszerén keresztül gondoskodik arról, hogy az információk célba érjenek. Fórumokat biztosít az ágazati kérdések megtárgyalására, ismeretterjesztő előadásokat, konferenciákat, szakmai találkozókat szervez.

Mivel mindkét szervezet rendelkezik saját újsággal, azok hasábjain is közreadják a TMKIK és az MMSZ aktuális híreit, a tagok számára fontos információit.

Január 11-én, az országban elsőként kötött együttműködési megállapodást a Tolna megyei kamara a mesterdetektívek szövetségével. Dr. Fischer Sándor szorgalmazni fogja, hogy más megyék kereskedelmi és iparkamarái is hozzanak tető alá ilyen megállapodásokat, melyekből a szervezetek tagjai profitálhatnak.

Pelsőczi Józsefnek is ez a célja, mint mondta: a magánnyomozók fontos feladata a vállalkozók üzletei érdekeinek védelme, a gazdasági élet tisztasága feletti őrködés.

BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.