Az adatgyűjtés

Szerző: Sasvári Rudolf
Kiadó: Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Budapesti Szervezete gondozásában az AduPrint Kiadó és Nyomda Kft.
ISBN: 978-963-89218-0-2

A magánnyomozó munka végzésének megkönnyítése céljából, a szakmai ismeretek bővítése és az egységes alapelvek kidolgozása érdekében a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Budapesti Szervezetének magánnyomozói szakcsoportja e tevékenységet felölelő, átfogó kiadványsorozatot indított útjára 2011 januárjában, Módszertani füzetek címmel. A Módszertani füzetek szerkesztését a szakcsoport végzi folyamatosan, a tartalmi részek kidolgozására, illetve megírására az adott témát legjobban ismerő, abban nap mint nap tevékenykedő, és elméletileg is felkészült szakembereket kérnek fel.

A Módszertani füzetek sorozat méltó folytatása a Magánnyomozók kézikönyve, A megfigyeléstől az üzleti hírszerzésig című átfogó műnek, amely szintén a Szakmai Kamara felkérésére és gondozásában készült el 2008 tavaszára. 2011-ben pedig napvilágot látott a Módszertani füzetek első darabja, Az adatgyűjtés módszertana, melyhez a füzetsorozat jogi lektora, dr. Szövényi György biztonságpolitikai elemző, a Magyar Biztonságvédelmi Egyesület főtitkára írt előszót.

BettingY.com bonuses Mobile Sky Bet app.